Restaurangen​

Eftersom kvaliteten på mat och dryck är det viktigaste i en måltid får du i huvudsak ekologisk mat och dryck hos oss, samt en trivsam och avslappnad atmosfär. I köket arbetar vi så långt vi kan med här– & närproducerat, men i huvudsak ekologiskt. Vi har fullständiga rättigheter och alla drycker är eko-certifierade.

Allergier: Har du allergier behöver vi veta det minst ett par dagar innan ditt besök, annars kan vi kanske inte tillgodose dina behov. Vi ber dig notera att vi då och då bakar i vårt restaurangkök och att vi därför, trots mellanstäd, inte kan lämna fullständiga garantier vad gäller nötter och mjöl. Observera att vi inte tillhandahåller laktosfria produkter eller veganska alternativ.

 

Läs om hur vi hanterar Coronaviruset.

Öppettider​ HOTELL & RESTAURANG
Observera förbokning, om du inte är hotellgäst.

1 september – 22 november

 

Fredagar & lördagar:

Från 18.00

3-rätters middag

Vardagar:

Endast konferensgäster

27 november – 20 december

Julbord

Läs mer här

Nyårsafton

Från 19.30

4 rätters fast meny,

inkl vinpaket & champagne

Pris 1 029:- per person

2021

Januari & februari

Endast konferensgäster

Mars – juli

Fredagar, lördagar & helgdagar:

Från 18.00

3-rätters middag

Vardagar:

Endast konferensgäster

Juli – 15 augusti

Alla dagar:

Från 18.00

3-rätters middag

16 augusti – 26 november

Fredagar & lördagar:

Från 18.00

3-rätters middag

Vardagar:

Endast konferensgäster

26 november – 31 december

Julbord & nyårssupe

Mellandagarna: Stängt

Hotellet är öppet från kl 15.00 de dagar restaurangen är öppen. Övrig tid endast grupper & konferensgäster.
Bodelssons by the Sea
Släbovägen 7-22,
291 69 Fjälkinge
044–77 77 777
Petit Hotel
GAPH_Logo_Small.gif


Copyright © 2010 Bodelssons by the Sea