CORONA

2020-03-11

Uppdaterad 2021-06-01

Trots att vi är ett litet hotell med endast åtta rum, ligger avsides och aldrig har stora folksamlingar här, tar vi virusets utbredning på största allvar och gör vårt bästa för du som gäst ska känna dig så trygg som möjligt under din vistelse.

 

Observera att när ni kommer som konferensgrupp (minst 8 personer) tar vi inte in andra gäster i byggnaden under er vistelse.

I restaurangen & receptionen:

 1. Vi tar nu inte våra gäster i hand när vi hälsar välkomna 😞och kramar inte längre om våra stamgäster.

 2. Vi placerar sällskap med en meters mellanrum, eller mer, till nästa grupp. Max 26 pers i matsalen samtidigt, mot tidigare 40. 

 3. Golv, dörrhandtag, stolsryggar, bord, betalterminal samt toalett & handfat torkas av med desinfektionsmedel, både innan och efter öppningstid. 

 4. I restaurangen samt på toaletten finns handsprit. Även vid frukostbuffén står handsprit som alla gäster måste använda innan de tar i bestick och dyl. Vi informerar också om att inte vistas fler än två-fyra personer åt gången vid buffén (och endast om man reser i samma sällskap). Detta innebär inget problem då det ytterst sällan är fler än 16 personer i restaurangen samtidigt under frukosten. 

Hotellrummen:

 

 1. Alla hotellrum har egna uteplatser samt egen ingång från trädgården.

 2. I alla rum finns handsprit

 3. Även prydnadskuddar och filtar tvättas/desinficeras efter varje utcheckning.

 4. Golv, badrum, handtag, fjärrkontroll, tv, skrivbord, golvlister etc, våttorkas med desinficerande rengöringsmedel/sprit efter utcheckning. 


Våra varmkar & poolen:
 

 1. Vi har lite mer klor än vanligt i vattnet just nu för att vara 100% säkra på att farliga bakterier och virus dör. Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer kring vilka nivåer vi ska ha. En ökad andel klor har inga negativa effekter på hälsan så du kan bada lugnt och tryggt.

 2. Hos oss duschar alla ordentligt innan bad. Vi har inga gemensamma tvagnings-utrymmen utan alla duschar på sina respektive rum.

 3. I de varma karen tillåts (för nu) endast sällskap som bor i samma rum, eller reser tillsammans, att bada samtidigt. Du väljer din tid i samband med bokningen.

 4. Även i swimingpoolen gäller fysisk distansering. Och max 6 personer samtidigt. 

Som vår gäst förväntar vi oss att du tar eget ansvar genom att:

 1. Tvätta dina händer med tvål, ofta och ordentligt. Minst 20 sekunder varje gång, helst längre. 

 2. Prata gärna med andra gäster och med oss i personalen, men håll behörigt avstånd, dvs mellan en och en halv och två meter.

 3. Hosta eller nys i armvecket eller i en servett/pappersnäsduk. Aldrig i handen

 4. Känner du dig förkyld eller bara det minsta krasslig, be att få din middag/frukost serverad på rummet. Personalen ställer då en bricka utanför och hjälper dig sen att checka ut, utan att du behöver vistas på andra ställen.