MENYER 

Nedan presenteras årets meny. Januari och februari har vi semesterstängt och öppnar igen första helgen i mars, 2021.

Om du är hotellgäst:

Ett bord reserveras automatiskt till dig och du sätter dig till bords när du vill mellan 18.30-19.30. Köket stänger 21.30.
Komponera din 3-rätters middag ur menyn nedan och informera oss senast kl 18 dagen innan, via e-post, vad du vill äta. Hör vi inte av dig, eller för sent, blir det kockens val.

Vår dryckeslista

Om du inte är hotellgäst:

Boka bord via e-post, eller telefon 044-77 77 777. Komponera din 3-rätters middag ur menyn nedan och informera oss senast kl 18 dagen innan, via e-post, vad du vill äta. Hör vi inte av dig, eller för sent, blir det kockens val.

Observera även att avbokning kan göras fram till 48 timmar innan, därefter är bokningen bindande.


Pris: 550 kr per person

Vår dryckeslista

Hotellet är öppet från kl 15.00 när restaurangen är öppen.
Övrig tid endast grupper & konferensgäster.
Bodelssons by the Sea
Släbovägen 7-22,
291 69 Fjälkinge
Petit Hotel


Copyright © 2010 Bodelssons by the Sea