top of page
Middag

MENYER 

Hotellgäst med ett utav våra hotellpaket:

Middagspaket - Wine & Dine - Weekend

I våra paket ingår tre-rätters middag, en aptitretare och ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns).
Luta dig tillbaka och njut, ett bord reserveras automatiskt till dig och vår kock tillagar kvällens meny utifrån de val du gjort. Det enda du behöver göra är att meddela oss vilken tid du önskar reservera bord - du väljer en tid mellan kl 18.00 och 19.00 

OBS!

Menyn kan ändras efter tillgång av viltkött och ekologiska råvaror. 

Du meddelar oss senast fem dagar innan din ankomst vad du önskar beställa från vår meny, via mail.  info@bodelssons.se

Vin och dryck:

Vi har serveringstillstånd.

Vi erbjuder vinpaket med viner som är noggrant utvalda för att passa till menyn - även alkoholfria alternativ.

BOKA BORD!​

Restauranggäst (ej övernattning): (förbokas)
Boka bord via e-post, eller telefon 044-77 77 777.

När du ska äta i restaurangen bokar vi in dig för en ankomsttid mellan kl. 17.30 - 18.30

Observera att vi har 12-årsgräns i restaurangen och att köket stänger kl. 22.00

Middag: 759 kr /person (förbokas) Tre-rätters middag och du väljer från vår meny

Vinpaket: 455 kr - tre glas. Välj till vin och du serveras tre utvalda viner som är noggrant utvalt till menyn. 

Frukostbuffé: 195 kr (förbokas) Serveras mellan kl. 08.00-10.00

MAT ÄR KONST, NJUTNING & GLÄDJEHos oss serveras mat med mycket kärlek eftersom vi tillagar den från grunden, så gott som alltid med ekologiska råvaror. Vi har en tanke med hur vår meny ska presenteras och smaka, att mat och dryck ska var en upplevelse som du tar med dig, minns och vill uppleva igen. Menyn följer oftast säsongens råvaror, viltkött från Trolle Ljungbys Viltbod, ett kött och fiskfritt alternativ. Det är viktigt att du meddelar allergier vid boknings tillfället. Vi följer livsmedelsverkets rekommendationer - allergi och överkänslighet. Men kan naturligtvis inte garantera en helt mjöl och nötfri miljö. Går du på en diet så ber vi dig välja den måltid som passar dig bäst utifrån vår meny då vi inte lagar dietkost.


 FÖRRÄTTER
FÖRRÄTTER
Alltid förbokning som gäller. Du kan boka till enskild middag, för större sällskap, hyra hotellet eller konferens. Ring eller maila oss.


Rårakor med löjrom
Krispiga rårakor av potatis, löjrom, rödlök, créme fraiche, citron, dill


Tataki på halstrad Gårdsclarias
Clarias (svensk odlad gårdsfisk), kryddor, salladslök, picklad rödlök, soja



VARMRÄTTER
VARMRÄTTER
Alltid förbokning som gäller. Du kan boka till enskild middag, för större sällskap, hyra hotellet eller konferens. Ring eller maila oss.


Fisk och skaldjursgryta
Torskrygg, laxfilé, räkor, blåmusslor, fänkål, rotfrukter, vitt vin, grädde, saffran, kryddor


Osso Buco på viltkött
Hjortkött, rotfrukter, vitt vin, kryddor, örter serveras med saffransrisotto


Rotselleri på olika sätt med brynt smörsås och svamp
Rotselleri, smörsås, svamp



DESSERTER
DESSERTER
Alltid förbokning som gäller. Du kan boka till enskild middag, för större sällskap, hyra hotellet eller konferens. Ring eller maila oss.


Cheesecake - créme brulée
Digestive, färskost, kondenserad mjölk, moscovadosocker, grädde, färska bär


Semifreddo med rostad vit choklad
En typ av glass som görs på mascarpone, grädde, ägg och vit choklad

Bodelssons by the Sea
Släbovägen 7E,
291 69 Fjälkinge
Petit Hotel
Global alliance of private hotels
Cosy places - bästa hotell
Booking - utmärkelse 9,7
European agricultural


Copyright © 2010-2025 Bodelssons by the Sea 

 

bottom of page