top of page
Middag

MENUER

Hotelgæst med en af ​​vores hotelpakker:
Middagspakke - Wine & Dine - Weekend

Vores pakker inkluderer en tre-retters middag, en forret og et glas bobler (alkoholfri mulighed).
Læn dig tilbage og nyd, et bord reserveres automatisk til dig og vores kok tilbereder aftenens menu ud fra de valg du har truffet. Det eneste du skal gøre er at fortælle os hvornår du ønsker at reservere bord - du vælger et tidspunkt mellem 17.00 og 19.00

OPMÆRKSOMHED! Menuen kan ændres alt efter tilgængeligheden af ​​vildtkød og økologiske råvarer. Du meddeler os tidligst to dage før din ankomst, hvad du ønsker at bestille fra vores menu, via e-mail.info@bodelssons.se

Vin og drikkevarer:
Vi har en serveringstilladelse.
Vi tilbyder vinpakker med vine nøje udvalgt, så de matcher menuen - inklusive alkoholfrie muligheder.

Restaurantgæst (ikke overnatning): (forudbestilt)
Bestil bord via e-mail, eller telefon 044-77 77 777.

Når du skal spise i restauranten, booker vi dig til et ankomsttidspunkt mellem kl. 17.00 og 19.00.
Bemærk at vi har 12 års aldersgrænse i restauranten og at køkkenet lukker kl 22.00

Middag: 759 SEK (forudbestilt) Tre-retters middag, en forret og et glas bobler (alkoholfri mulighed tilgængelig)
Vinpakke: 455 SEK - tre glas. Vælg vin og du får serveret tre udvalgte vine, som er nøje udvalgt til menuen.
Morgenbuffet: 195 SEK (forudbestilt) Serveres mellem kl 08.00-10.00

MAT ÄR KONST, NJUTNING & GLÄDJEHos oss serveras mat med mycket kärlek eftersom vi tillagar den från grunden, så gott som alltid med ekologiska råvaror. Vi har en tanke med hur vår meny ska presenteras och smaka, att mat och dryck ska var en upplevelse som du tar med dig, minns och vill uppleva igen. Menyn följer oftast säsongens råvaror, viltkött från Trolle Ljungbys Viltbod, ett kött och fiskfritt alternativ. Det är viktigt att du meddelar allergier vid boknings tillfället. Vi följer livsmedelsverkets rekommendationer - allergi och överkänslighet. Men kan naturligtvis inte garantera en helt mjöl och nötfri miljö. Går du på en diet så ber vi dig välja den måltid som passar dig bäst utifrån vår meny då vi inte lagar dietkost.


 FÖRRÄTTER
FÖRRÄTTER
Alltid förbokning som gäller. Du kan boka till enskild middag, för större sällskap, hyra hotellet eller konferens. Ring eller maila oss.


Rårakor med löjrom
Krispiga rårakor av potatis, löjrom, rödlök, créme fraiche, citron, dill


Tataki på halstrad Gårdsclarias
Clarias (svensk odlad gårdsfisk), kryddor, salladslök, picklad rödlök, soja



VARMRÄTTER
VARMRÄTTER
Alltid förbokning som gäller. Du kan boka till enskild middag, för större sällskap, hyra hotellet eller konferens. Ring eller maila oss.


Fisk och skaldjursgryta
Torskrygg, laxfilé, räkor, blåmusslor, fänkål, rotfrukter, vitt vin, grädde, saffran, kryddor


Osso Buco på viltkött
Hjortkött, rotfrukter, vitt vin, kryddor, örter serveras med saffransrisotto


Rotselleri på olika sätt med brynt smörsås och svamp
Rotselleri, smörsås, svamp



DESSERTER
DESSERTER
Alltid förbokning som gäller. Du kan boka till enskild middag, för större sällskap, hyra hotellet eller konferens. Ring eller maila oss.


Cheesecake - créme brulée
Digestive, färskost, kondenserad mjölk, moscovadosocker, grädde, färska bär


Semifreddo med rostad vit choklad
En typ av glass som görs på mascarpone, grädde, ägg och vit choklad

Åbningstider hotellet
Åbningstider restauranten
Bodelssons ved Havet
Släbovägen 7E,
291 69 Fjälkinge
+46 (0)44 77 77 777
Petit Hotel
Global alliance of private hotels
Cosy places - bästa hotell
Booking - utmärkelse 9,7
European agricultural

 

Copyright © 2010-2023 Bodelssons by the Sea

 

bottom of page