Restaurangen​

 

Eftersom kvaliteten på mat och dryck är det viktigaste i en måltid får du i huvudsak ekologisk mat och dryck hos oss, samt en trivsam, avslappnad atmosfär. 

I köket arbetar vi så långt vi kan med här– & närproducerat, men i huvudsak ekologiskt. Vi har fullständiga rättigheter och alla drycker är eko-certifierade.

Vi älskar hållbarhet och gör vårt bästa för att få bort matsvinn, därför föredrar vi att du som gäst förbokar när du vill äta en 3-rätters meny. Oavsett om du bor på hotellet eller besöker restaurangen.

 

Meddela oss vad din middag ska innehålla senast kl 10.00 samma dag. Då gör du både oss och miljön en stor tjänst och vi slipper förbereda mat på spekulation.

Observera att vi inte erbjuder 3-rätters alla dagar. Se mer under öppettider.

Har du allergier behöver vi veta det minst ett par dagar innan ditt besök, annars kan vi inte garantera att vi kan tillgodose dina behov. ​

Se meny & boka bord >>

 

Öppettider​ & erbjudande

Hos oss gäller alltid förbokning.

JANUARI, FEBRUARI

Endast grupper. 3-rätters meny.
Min 8 max 36 pers

............................................................

MARS, APRIL, MAJ

Fred & lörd: från 17.30. 3-rätters meny

Vardagar: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt eller ost- & silltallrik.

3-rätters meny erbjuds endast grupper om minst 8 max 36 pers. 

............................................................

JUNI

Tisd – lörd: från 17.30. 3-rätters meny

Midsommarafton: Buffé 12-14 eller 14-16, 3-rätters meny 19-22.

Sönd & månd: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt eller ost- & silltallrik

............................................................

JULI

Alla dagar: från 17.30. 3-rätters meny

............................................................

AUGUSTI 

Tisd – lörd: från 17.30. 3-rätters meny

Sönd & månd: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt eller ost- & silltallrik

............................................................

SEPT – 17 NOV

Fred & lörd: från 17.30 - 3-rätters meny.

Sönd & månd: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt eller ost- & silltallrik.

3-rätters meny erbjuds endast grupper om minst 8 max 34 pers.  

...........................................................

NYÅRSAFTON 
från 19.00 (4-rätters fast meny).

Restauranggäst:
Du kan avboka utan kostnad fram till två dagar innan ditt besök, därefter är din bokning bindande och vi debiterar fullt belopp. 
För grupper över fyra personer gäller en vecka.
Läs våra regler vid bokning till julbord här
.
 

  • Facebook
  • Instagram

KONTAKT

Hotellet & restaurangen håller stängt från 1 januari till den 29/2. För bokning av konferens eller större grupper under denna tid, kontakta oss via mejl eller telefon.

Bodelssons by the Sea

Släbovägen 7-22,
291 69 Fjälkinge

044–77 77 777

Copyright © 2010 Bodelssons by the Sea