Restaurangen​

 

Eftersom kvaliteten på mat och dryck är det viktigaste i en måltid får du i huvudsak ekologisk mat och dryck hos oss, samt en trivsam, avslappnad atmosfär. 

I köket arbetar vi så långt vi kan med här– & närproducerat, men i huvudsak ekologiskt. Vi har fullständiga rättigheter och alla drycker är eko-certifierade.

Vi älskar hållbarhet och gör vårt bästa för att få bort matsvinn, därför föredrar vi att du som gäst förbokar när du vill äta en 3-rätters meny. Oavsett om du bor på hotellet eller besöker restaurangen.

 

Meddela oss vad din middag ska innehålla senast kl 12.00 samma dag. Då gör du både oss och miljön en stor tjänst och vi slipper förbereda mat på spekulation.

Observera att vi inte erbjuder 3-rätters alla dagar. Se mer under öppettider.

Har du allergier behöver vi veta det minst ett par dagar innan ditt besök, annars kan vi inte garantera att vi kan tillgodose dina behov. ​

Se meny & boka bord >>

Årets julbord, 2019 >>

 

Nyårsafton 

 

Nyårsafton hos oss är alltid en väldigt trevlig kväll. Dels eftersom vi dukar långbord så att alla kan prata med alla, dels då vi firar 12-slaget utomhus med champagne. Och blir det som vanligt lägger byborna ihop till ett fint fyrverkeri (6-7 minuter långt), som pyroteknikern Mattias fyrar av. 
 

  • 4-rätters middag, inkl vinpaket och champagne vid 12-slaget: Pris 1 200:- per person
     

  • + fika vid ankomst och övernattning inkl. frukostbuffé : Pris från 2 074:- per person

     

Meny 31/12


Bröd & vispat smör

 

Gratinerade ostron
västerbottensost / färska örter

Hjortfilé alt. fjällröding 
portvinssås / bakad rotselleri / kantareller

Flamberade äpplen
ostkräm / maräng / jordärtskocka

Ostbricka
hemlagad marmelad / frukt / frökex

Öppettider​ & erbjudande

JANUARI, FEBRUARI

Endast grupper / företag. 3-rätters meny. Min 8 max 34 pers. Förbokning.

............................................................

MARS, APRIL, MAJ

Fred & lörd: från 17.30. 3 rätters meny

Förbokning.

Vardagar: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt.

3-rätters meny erbjuds endast förbokade grupper om minst 8 max 34 pers. 

............................................................

JUNI

Tisd – lörd: från 17.30. 3-rätters meny.

Förbokning.

Sönd & månd: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt.

............................................................

JULI

Alla dagar: från 17.30. 3-rätters meny. Förbokning.

............................................................

AUGUSTI 

Tisd – lörd: från 17.30. 3-rätters meny.

Förbokning.

Sönd & månd: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt.

............................................................

SEPT – NOV

Fred & lörd: från 17.30 - 3-rätters meny.

Förbokning.

Vardagar: 16-19 erbjuder vi en vegetarisk varmrätt.

3-rätters meny erbjuds endast förbokade grupper om minst 8 max 34 pers.  

............................................................

NOV & DEC, JULBORD

Med eller utan övernattning. 
Läs mer här. 

Förbokning.

............................................................

NYÅRSAFTON 
från 19.00 (4-rätters fast meny).

Förbokning.

Restauranggäst:
Du kan avboka ditt besök utan kostnad fram till två dagar innan, därefter är bokningen bindande. 
För grupper gäller en vecka.

I vår matsal finns plats för 34 personer (40 under julbordet).

Observera att vi har 12-årsgräns, utom söndagar under vårt julbord .

  • Facebook
  • Instagram

KONTAKT

Öppettider: 8-11 & 15-18

Bodelssons by the Sea

Släbovägen 7-22,
291 69 Fjälkinge

044–77 77 777

Copyright © 2010 Bodelssons by the Sea